Paulo Rogério Melo Rodrigues
Faculdade de Nutrição, Universidade Federal de Mato Grosso. Av. Fernando Corrêa da Costa 2367/Faculdade de Nutrição, Boa Esperança. 78060-900 Cuiabá MT Brasil. roapereira@ufrj.brFaculdade de Nutrição, Universidade Federal de Mato Grosso. Av. Fernando Corrêa da Costa 2367/Faculdade de Nutrição, Boa Esperança. 78060-900 Cuiabá MT Brasil. roapereira@ufrj.brBrasilCuiabá, MT, BrasilFaculdade de Nutrição, Universidade Federal de Mato Grosso. Av. Fernando Corrêa da Costa 2367/Faculdade de Nutrição, Boa Esperança. 78060-900 Cuiabá MT Brasil. roapereira@ufrj.br
Regina Maria Veras Gonçalves-Silva
Faculdade de Nutrição, Universidade Federal de Mato Grosso. Av. Fernando Corrêa da Costa 2367/Faculdade de Nutrição, Boa Esperança. 78060-900 Cuiabá MT Brasil. roapereira@ufrj.brFaculdade de Nutrição, Universidade Federal de Mato Grosso. Av. Fernando Corrêa da Costa 2367/Faculdade de Nutrição, Boa Esperança. 78060-900 Cuiabá MT Brasil. roapereira@ufrj.brBrasilCuiabá, MT, BrasilFaculdade de Nutrição, Universidade Federal de Mato Grosso. Av. Fernando Corrêa da Costa 2367/Faculdade de Nutrição, Boa Esperança. 78060-900 Cuiabá MT Brasil. roapereira@ufrj.br
Márcia Gonçalves Ferreira
Faculdade de Nutrição, Universidade Federal de Mato Grosso. Av. Fernando Corrêa da Costa 2367/Faculdade de Nutrição, Boa Esperança. 78060-900 Cuiabá MT Brasil. roapereira@ufrj.brFaculdade de Nutrição, Universidade Federal de Mato Grosso. Av. Fernando Corrêa da Costa 2367/Faculdade de Nutrição, Boa Esperança. 78060-900 Cuiabá MT Brasil. roapereira@ufrj.brBrasilCuiabá, MT, BrasilFaculdade de Nutrição, Universidade Federal de Mato Grosso. Av. Fernando Corrêa da Costa 2367/Faculdade de Nutrição, Boa Esperança. 78060-900 Cuiabá MT Brasil. roapereira@ufrj.br
Rosangela Alves Pereira
Departamento de Nutrição Social e Aplicada, Universidade Federal do Rio de Janeiro. Rio de Janeiro RJ Brasil.Departamento de Nutrição Social e Aplicada, Universidade Federal do Rio de Janeiro. Rio de Janeiro RJ Brasil.BrasilRio de Janeiro, RJ, BrasilDepartamento de Nutrição Social e Aplicada, Universidade Federal do Rio de Janeiro. Rio de Janeiro RJ Brasil.
Collaborations
PRM Rodrigues contributed to the design of the study, data collection, statistical analysis and interpretation of the results, conception, writing and final revision of the manuscript. RMV Gonçalves-Silva collaborated in the conception of the study, analysis and interpretation of the results, conception and final revision of the manuscript. MG Ferreira collaborated in the acquisition and statistical analysis of data, writing and critical review of the manuscript. RA Pereira contributed to the design of the study, statistical analysis and interpretation of the results, conception, writing and final revision of the manuscript. All authors read and approved the final version of the manuscript.